Petreceri pentru copii Iasi

Petreceri copii Iasi
Petreceri copii Iasi

Pentru ca stim ce inseamna o petrecere reusita si pentru ca stim cum ar trebui sa fie toate petrecerile pentru copii, ne-am gandit ce elemente ar trebui combinate, astfel incat o petrecere pentru copii sa fie asa cum fiecare parinte isi doreste pentru copilul lui…

Firma organizari petreceri copii

Noi organizam petrecerile si functionam dupa urmatorul principiu: ” un copil fericit = un parinte fericit, un parinte fericit = o recomandare, o recomandare = activitate = mai multi copii fericiti = RECLAMA”. Reclama prin viu grai, de la parinte la parinte sau de la om la om este cea mai buna modalitate de promovare, iar noi facem fiecare eveniment in asa fel incat sa mai primim cel putin o recomandare de la fiecare petrecere pentru copii sau orice alt tip de eveniment suntem invitati.

Dar revenind la discutia despre ce elemente ar trebui imbinate astfel incat o petrecere pentru copii sa fie perfecta, unde copiii sa danseze, sa tipe, sa se distreze si la final sa fie extenuati si lipsiti de putere, am creat o noua lista de pachete pentru cei care vor sa organizeze un astfel de eveniment.

Contact si rezervari animatori la petreceri pentru copii in Iasi

In continuare aveti lista cu preturi pentru noile noastre pachete de produse si servicii, iar daca nu sunt suficient de bine detaliate va stam la dispozitie la unul din numerele de telefon: 0744261004 sau 0745937753, de asemenea si pe mail: contact@kids-mania.com.

Noua lista de preturi pentru petrecerile de copii organizate in Iasi, acasa, la gradinita, la restaurant sau in orice alta locatie.