Hostess cumatrii Iasi

Va propunem pentru petrecerea de botez a copilului dumneavoastra, ca la primirea invitatilor sa fie prezente personajele din desenele animate de pe micile ecrane, personaje indragite atat de adulti cat si de copii.

In continuare va vom prezenta oferta noastra:

  • Mascotele Minnie si Mickey Mouse
  • Mascotele Donald si Deisy (ratoiul balbait si prietena lui)
  • Mascotele Tom si Jerry

Ce fac animatorii nostri?

Ei vor sta pe o perioada stabilita de comun acord, la intrarea invitatilor in sala, urmand sa faca poze cu acestia, sa ii intampine cu voie buna si eventual sa ii conduca la mese(asta in cazul in care permite si aranjarea salii…)

De ce sa apelez la astfel de servicii?

In primul rand induc o stare de bine tuturor invitatilor. Invitatii vor ramane cu o fotografie cu unul din personajele indragite de ei inca din copilarie, iar in al doilea rand, nu veti mai avea grija copiilor prezenti la petrecere, acestia nu se vor mai dezlipi de langa personaje, astfel incat parintii lor pot sta linistiti la mesele lor.

Cat costa sa inchiriez o mascota de la Disney in Iasi?

Pretul variaza in functie de pachetul ales de dumneavoastra si de durata pe care vreti ca mascota noastra sa o petreaca la evenimentul dumneavoastra.

mickey mouse copy minnie mouse copy motanul tom soricelul jerry

daisy duck donald_duck tom_si_jerry_mascote costume strumf si strumfita

Contact kids mania iasi. Oferte Preturi Reduceri!

Toate detaliile referitoare la promotiile, reducerile, ofertele, serviciile si produsele noastre le gasiti pe site-ul oficial: www.kids-mania.info, pentru fotografii de la alte evenimente accesati pagina noastra de facebook: www.facebook.com/kidsmania.iasi, iar pentru un contact rapid puteti suna la numarul de telefon: 0744261004 Chelaru Monica sau trimitand un e-mail la adresa: kids.mania@ymail.com.