Spectacole cu Ursitoare la botez in  Bacau

Stelele ni-s surorile, Cerul este tatal, Soarele ni-i calea iar noi, Zanele ursitoare pe-ale sale raze blande, pe taramuri moldovene am poposit,  noilor prunci veniti pe lume “Bun venit!” sa le uram.

Tot ce-i bun, tot ce-i frumos, cu al nostru har dumnezeiesc calauzim destinele oamenilor mici.

Ursitoare botez Bacau Moinesti Comanesti Onesti
Ursitoare botez Bacau Moinesti Comanesti Onesti

Povesti cu zane, toata lumea stie, dar cine oare a avut ocazia sa le vada chipurile mangaiate de soare, chiar in fata ochilor? Hmm…asa-i ca soarta nu a fost atat de darnica incat sa faca acea magie prin care zanele ursitoare sa coboare pe Pamant inca din cele mai vechi timpuri? Dar ele au luat o hotarare si au decis ca este timpul sa va incante auzul, privirea si sa va umple sufletul de bucurie chiar daca cei din taramul lor fermecat nu au fost de acord deoarece credeau ca nimeni nu are sufletul atat de curat incat sa le ajute sa supravietuiasca. Priviti, timpul a trecut de cand Ursitoarele au aparut pe aceste meleaguri si au transformat rautatea de aici intr-o lume fermecata.

Ursitoare botez Bacau Moinesti Comanesti Onesti

Noi, Ursitoarele din Moldova, de cand pe lumea-am aparut multi copii noi am ursit. Din Iasi pana-n Bacau, drumul l-am batut in lung.  Am poposit si aici, lume buna si calda, dar pe care am fascinat-o cu a noastra dragoste si au decis ca totul trebuie privit in culori, nu doar in nuante de negru si gri. Copii frumosi, fete si baieti, putere, dragoste, credinta si rabdare le-am urat pentru ca tot ce-i frumos in viata sa intreaca raul si sa il alunge acolo unde nici Dumnezeu sa nu afle de el.

Fericirea o cunostem cu totii, asa am auzit..dar oare e adevarat? Sa va intreb ce e fericirea? Nu..putem spune deoarece fericirea nu are definitie in DEX. Fericirea este in jurul nostru, ea este ascunsa in lucruri mici, pe care le descopera doar oamenii buni. Lumina e fericirea, pasarile-s fericirea, tot ce-i floare-i fericire…tot ce-i zambet de copil e fericire. Parinti, cei mai important pe lume decat fericirea copilului dumneavoastra?

Zanele , cu tot ce au ele mai bun in suflet  vor lucra la destinul copilului si i-l vor scrie in stele de unde il va veghea toata viata, si il va indruma pe calea cea buna si plina de impliniri a vietii.

Detalii si alte oferte pe siteul oficial: ww.kids-mania.info sau la nr de telefon 0744261004 / 0745937753