Animatori mascote petreceri pentru copii – Tom si Jerry – in Iasi, Suceava, Bacau, Neamt, Vaslui, Botosani si in toata Romania

Mascote Animatori Tom si Jerry in Iasi Suceava Bacau Neamt Vaslui Botosani
Mascote Animatori Tom si Jerry in Iasi Suceava Bacau Neamt Vaslui Botosani

Frati, surori, toti copii impreuna au simtit pe pielea lor cum e „joaca dea soarecele si pisica” cei mai mici sunt moricei, cei mai mari sunt motanei, dar cu toata voia buna ei se joaca impreuna.

Cine sunt pufosi, jucausi si plini de energie?

Da Chiar ei sunt, Tom si Jerry, vestitele personaje de desen animat, care au inceput sa fie printre preferatele celor mici cu ceva timp in urma. Copii din ziua de azi nu numai ca nu pierd niciun episod din desenul lor animat preferat, dar dorintele lor sunt atat de mari incat ar face orice pentru ca parintii sa le indeplineasca.

Cea mai arzatoare dintre acestea este de a cunoaste personal cele mai ravnite si indragite personaje de pe micile ecrane. Este adevarat ca ii iubiti atat de mult pe copii dumneavoastra incat ati face orice pentru indeplinirea dorintelor lor… Ei bine echipa kids mania iasi va poate ajuta la organizarea unei petreceri de neuitat pentru cei mici.

Bucurie mare, joc si voie buna acestea vor prima la petrecerea copilului dumneavoastra, atmosfera creata de jucausele mascote Tom si Jerry.

Desi echipa noastra este din Iasi, ne putem deplasa oriunde in tara, dar mai ales in zona Moldovei, orase precum Suceava Bacau Neamt Vaslui Botosani Vatra Dornei Pascani Roman Gura Humorului Campulung etc…

Detalii pe www.kids-mania.info sau la nr de telefon 0744261004 / 0745937753.