Spectacole cu ursitoare la botez in Botosani

Cine ar fi crezut ca povestile spuse de bunici pot deveni realitate? Da, vorbim despre povestile cu zane, unde bineinteles, sfarsitul este intotdeauna corelat cu infrangerea raului. Toti le cunoastem, au fost candva pentru noi modele de urmat in viata. Care fata nu a visat la printul ei  pe un cal alb si care baiat nu a visat la Ileana Cosanzeana?Povestile au facut, fac si vor face parte din viata noastra.

Spectacol cu ursitoare la botez in Botosani
Spectacol cu ursitoare la botez in Botosani

Poate nu credeti ca este posibil ca in zilele astea sa mai existe povesti si zane, dar exista si va puteti  bucura si dumneavostra de prezenta lor calda la petrecea de botez a micutului venit pe lume.

Zane ursitoare la botez in Botosani

Zanele ursitoare Kids-mania au raspandit basmele si in Botosani. Aici au incantat invitati fel de fel, care mai nerabdatori, care mai curiosi dar care ne-au asteptat cu sufletul deschis, pregatiti sa urmeze intocmai sfaturile ursitoarelor de a fi mai buni, mai omenosi si mai atenti cu cei din jur.

Copii minunati, cu destine scrise, a caror viata este nerabdatoare sa le asterne bucurii si tristeti, reusite si esecuri pentru a forma oameni de calitate, am intalnit in acest mic oras.

Multe se pot spune, povesti, care fara credinta si incredere raman doar basme din carti.

Detalii pe www.kids-mania.info sau la nr de telefon 0744261004 / 0745937753