Spectacole cu Ursitoare la botez in Neamt

Ursitoare botez Neamt
Ursitoare botez Neamt

Zane bune, Zane rele, cartile-au tot scris de ele. Unele ca-s blonde, altele brunete, unele frumoase, altele urate. Copiii pe care le iubesc? Pai va spunem noi ce am auzit…copii iubesc zanele bune, cu rochii mari de printese cu ochii limpezi, calzi si blanzi, cu vocile suave si inima curata. Si un mic secret… zanele bune nu traiesc doar in povestile nemuritoare, le putem gasi si aici printre muritorii de rad, ele sunt Zanele ursitoare Kids-mania. Multi parinti au fericit si copii ele-au ursit. Cu magia lor pot ajunge oriunde. Printi ele nu si-au gasit dar se descurca de minune si singure pentru a croi destine fericite.

Ursitoarele fermecate au umblat mult, dar s-au oprit si in Neamt. La inceput nu stiau nimic despre aceasta regiune, care ulterior a devenit un loc de suflet pentru ele. Ca in toata Moldova, si aici si-au facut prieteni si au descoperit oameni de valoare, de viata care le-au primit cu bratele deschise. Persoanele intalnite aici, cu putere si credinta au devenit parte din echipa noastra punandu-si in noi toata increderea.

Ursitoarele echipei kids mania iasi in orasul Neamt

Copiii, prunci fiind, falnici si puternici ca muntii au fericit viata parintilor lor care ne-au chemat pe noi pentru a se asigura ca destinul micutilor va fi pe maini bune. Zanele ursitoare au avut grija de fiecare copil in parte si le-au menit ca tot ce-i mai bun pe aceasta lume, in cursul vietii lor sa apara. Nu ezitati sa le cereti ajutorul, oricand, oriunde vor fi alaturi de dumneavostra cu cele mai bune ganduri si caldura in suflet.

Zilele vietii chiar de-s bune, chiar de-s rele toat a noastre sunt. Toate la un loc fac viata. Nimic nu e in zadar, nici cea mai mare suparare si nici cea mai mica bucurie. Ele adunate ne fac ceea ce suntem!

Detalii pe sit-ul oficial www.kids-mania.info sau la nr de telefon 0744261004 / 0745937753