Ursitoare bune la botez in Falticeni – Suceava

Spectacolele cu zane ursitoare la botez va sunt in continuare oferite de firma de organizari evenimente in Falticeni, kids mania iasi.

Oferim ursitoare la botez in Falticeni, judetul Suceava, spectacole cu text live si personalizat in totalitate, plin de magie si umor, pasiune si mister… Dar nu ne credeti pe cuvant! Pentru a va convinge 100% trebuie sa ne invitati la evenimentul dumneavoastra si cu siguranta nu ne veti uita niciodata.

Odata cu zanele ursitoare mai oferim si masina de fum, balon jumbo ( un balon urias cu mai multe baloane mici la interior ), masina de baloane de sapun, artificii, confeti plus multe alte accesorii pentru un eveniment unic.

Ursitoare botez Falticeni

Apeland la serviciile noastre aveti garantat succesul petrecerii dumneavoastra si uimirea invitatilor, cu elemente cheie deosebite!

Pentru detalii puteti suna la numarul: 0744261004 sau accesati site-ul nostru oficial: www.kids-mania.info sau mai multe fotografii de la evenimente din Falticeni si judetul Suceava : www.facebook.com/kidsmania.iasi .