Inchirieri Mos Craciun Iasi

Mos batran, cu barba alba, cine-i oare? Din mosi stramosi el are o lista lunga cu toti copii buni si cuminti si una cu numele celor obraznici si care iau suparat pe parinti. El este batranelul cald, calm care imparte multe bucurii.

Inchirieri Mos Craciun Iasi
Inchirieri Mos Craciun Iasi

Da este Mos Craciun. Este cel care face sarbatorile de iarna mai frumoase pentru copii, care il asteapta cu sufletul la gura in fiecare an.

Cu desaga plina de dulciuri, haine jucarii Mos Craciun pribeag soseste prin nametii mari si reci sa imparta bucurie.

De la o vreme incoace Mosul a imbatranit, dar mesagerul lui este echipa kids mania iasi, care de altfel este responsabila si cu impartirea cadourilor la copii cuminti si ascultatori. Impreuna cu spiridusii, craciunitele, mascotele Mickey si Minnie Mouse, Mos Craciun a reusit sa inveseleasca sarbatorile a 40 de copii dintro localitate din Iasi. Cantece, colinde, uraturi si voie buna au creat o atmosfera foarte placuta la acel eveniment.

Mos Craciun in orice locatie din Iasi

De altfel Mos Craciunul echipei kids mania iasi, a mai fost prezent si pe la gradinitele din Iasi, la restaurante si la casele multor copii.

Toate petrecerile la care al nostru Mos Craciun a fost prezent au facut ca visele si basmele sa dainuie in viata copiilor. Cu adevarat mosul cel batran face copilaria oricui mai frumoasa si plina de sperante.

Trimisul lui Mos Craciun in echipa kids mania va fi prezent in fiecare an pentru a bucura copii si pentru a le face copilaria plina de amintirifrumoase de care peste ani isi vor aminti cu drag.

Contact 0744261004 / 0745937753 sau www.kids-mania.info