Mascote Animatori petreceri pentru copii – Minnie Mouse – in Iasi Suceava Bacau Neamt Vaslui Botosani

La polul opus zanelor de alta data, de care am aflat din povestile spuse de bunici, astazi ne putem bucura si de prezenta incantatoare a preaiubitei mascote de la disney, Minnie Mouse.Plina de entuziasm si voie buna, imparte opiilor bucurie.

Animatoare mascota Minnie Mouse in Iasi Suceava Bacau Neamt Vaslui Botosani
Animatoare mascota Minnie Mouse in Iasi Suceava Bacau Neamt Vaslui Botosani

Soricica cocheta poate vraji prin farmecul ei toate generatiile de fetite care asteapta cu sufletul la gura un nou episod de desene animate in care Minnie Mouse este in rol principal. De aceea probabil la fiecare aniversare, atunci cand sufla in lumanari, dorinta este aceea de a cunoaste in realitate personajele Walt Disney.

Pana acum, singura modalitate de a indeplini astfel de dorinte era o vacanta in Franta la Disneyland. Sa fim realisti! Nu toata lumea este dispusa financiar pentru o asemenea excursie. Noi am reusit sa va facilitam indeplinirea dorintelor celor mici.

Echipa kids mania iasi nu a putut rata ocazia de a va bucura copii cu prezenta acestui personaj, o prezenta feminina, nimeni alta decat Minnie Mouse.

Vestea a ajuns repede la urechile copiilor si parintilor totodata, astfel mascota cu fundita a reusit sa cunoasca o tara intreaga si sa devina febletea multor fetite.

Minnie Mouse a noastra a invatat multe lucruri in excursiile ei, prin Iasi Bacau Suceava Neamt Vaslui Botosani, acum stie multe jocuri, stie sa cante, sa danseze, ba chiar a taiat si motul catorva copilasi. Astfel ea a umplut multe suflete cu bucurie, sperante si vise.

Dorinta copiilor dumneavoastra sunt lege pentru noi.

Detalii pe www.kids-mania.info sau la nr de telĀ  0744261004 / 0745937753