Unde gasesc ursitoare la botez in Iasi?

Ursitoare botez Iasi
Ursitoare botez Iasi

Daca si dumneavoastra va intrebati unde puteti gasi ursitoare pentru botezul copilului dumneavoastra in Iasi, atunci in continuarea acestui articol veti afla raspunsul.

Firma kids mania iasi ofera spectacole cu ursitoare la botez, avand un text personalizat, presarat cu replici special adaptate pentru familia si prietenii dumneavoastra, astfel incat niciun spectacol nu va se va asemana cu altul. Pe melodiii special alese ursitoarele noastre isi vor face aparitia in sala, iar dupa o scurta coregrafie va incepe un adevarat spectacol.

Ne deplasam la orice restaurant sau locatie suntem invitati. Acolo unde localul ne permite putem oferi si masina de fum, artificii, baloane de sapun, confetti, balon jumbo, mascote si multe alte surprize pentru dumneavoastra si invitati.

Numar de contact ursitoare botez Iasi

Daca va doriti sa luati legatura cu ursitoarele noastre puteti suna la unul din numerele 0744261004 sau 0745937753 sau puteti trimite un e-mail la adresa: kids.mania@ymail.com, de asemenea puteti completa si formularul de contact de pe site-ul nostru.

Fotografii cu ursitoarele echipei kids mania iasi gasiti pe pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/kidsmania.iasi, iar daca va doriti informatii suplimentare despre pachetele noastre de servicii intrati pe noul site : www.kids-mania.com sau pe www.kids-mania.info.