Ursitoare la botez in Bacau Comanesti Moinesti Onesti

In luna ianuarie 2013, am avut deosebita placere de a fi invitati la botezul copilului unui cuplu foarte taranar si frumos din minunatul oras Bacau, oras care este dupa parerea noastra unul dintre cele mai curate si bine pus la punct din toata zona Moldovei.

Ursitoare botez Bacau
Ursitoare botez Bacau

Dupa un drum nu foarte obositor de la Iasi la Bacau, ursitoarele echipei kids mania au ajuns in sfarsit la locatia cu pricina. O locatie superba in apropiere de McDonald’s, nici prea mare nici prea mica, dar suficient incat sa adune la un loc oameni cu scopuri comune, si anume petrecerea la botezul micutei fetite la care ursitoarele au fost invitate.

Cu alte cuvinte toata lumea prezenta a vrut sa faca poze cu zanele, zane care au ursit copilasului numai lucruri bune, noroc in viata, sanatate si multe multe altele, iar pe langa asta au facut un spectacol, pe care multi nu il vor uita prea curand.

Bonus la acel eveniment am oferit un Dvd cu fotografii facute in timpul spectacolului, unde in centrul atentiei au fost pentru cateva momente, mama, tata, copilasul si zanele ursitoare.

Dar cum vorba multa saracia omului, tinem sa precizam inca odata ca ursitoarele noastre se deplaseaza in judetul Bacau si in localitati cum ar fi Comanesti, Moinesti, Onesti etc…

Detalii pe site-ul oficial www.kids-mania.info