Spectacol cu zane ursitoare in Botosani

In aceasta iarna, o minata familie din Botosani a vrut ca noi ursitoarele echipei kids mania sa fim prezente la un moment deosebit de important in viata lor, si anume increstinarea micutului copilas si de asemenea petrecerea de botez care a avut loc la un restaurant select din Botosani.

Zane ursitoare pentru botez in Botosani
Zane ursitoare pentru botez in Botosani

Dupa o rezervare cu cateva luni inainte, a venit si clipa in care trebuia sa ne facem aparitia si sa-i ursim pruncului proaspat crestinat, numai lucruri bune, fericire, sanatate, noroc in toate si alte lucruri esentiale. Pentru invitati minutele treceau ca orele si desi eram deja intro camera a restaurantului, ei tot asteptau cu nerabdare aparitia noastra.

Desi au fost ceva probleme la partea de sunet a formatiei de lautari invitata si ea la eveniment, pana la urma s-a rezolvat, iar noi zanele ursitoare am reusit sa facem o atmosfera de basm, am reusit in repetate randuri sa furam cateva lacrimi de al invitati, bineinteles lacrimi de emotie, zambete de bucurie si aplauze de multumire.

Oamenii au fost foarte incantati, tinem sa mentionam acest lucru datorita reactiilor pe care acestia le-au avut, sutelor de multumiri si aplauzele care nu mai conteneau sa se auda din jurul nostru.

Dupa spectacolul cu ursitoare din Botosani, am plecat in graba spre un alt eveniment la fel de reusit din Iasi, la restaurant Eden.

Oferte Preturi Contact Ursitoare botez Botosani

Daca si dumneavoastra vreti sa-i oferiti copilului un moment cu ursitoare la botez, in Botosani sau in localitatile din jurul acestui oras, moment care odata filmat, cand va creste va putea vedea zanele care i-au sortit intregul destin, puteti accesa oricand site-ul nostru oficial : www.kids-mania.info sau ne puteti contacta telefonic la numerele 0744261004 / 0745937753.