Oferte ursitoare la botez in Vaslui

Din taramuri de poveste, iata cine a sosit, ursitoarele cochete din echipa Kids-Mania. Spiridusii de pe Pamant, au vizitat Zanele Ursitoare pe taramul lor magic si le-au soptit ca pruncii abia ajunsi din vazduh indepartat la parintii lor, abia astepta ca la petrecerea de bun venit, ursitoarele Kids-Mania sa le meneasca numai bine pe aceasta lume.

Ursitoare botez Vaslui Barlad Husi
Ursitoare botez Vaslui Barlad Husi

Echipa fermecata a cunoscut Moldova toata. De la cei mai mici la cei mai mari ne stiu pe nume, ne iubesc , ne apreciaza si ne asteapta cu nerabdare de fiecare data cand stiu ca poposim la ei.

In drmurile noastre multe, am poposit de cateva ori si in micul oras moldovean Vaslui. Si aici am dat peste oameni calzi si primitori din partea carora am avut numai lucruri bune de invatat. Toata atentia acordata din partea lor ne-au facut sa ne simtim adevarate actrite pe scena vietii, unde lucrurile nu sunt doar bune, dar cu incredere si iubire, raul va fi in totdeauna infrant. Oameni simpli, dar cu mult bun simt si dorinta de cunoastere ne-au ajutat sa ne transformam spectacolul in piese de teatru si  sa descoperim si o alta fata a lumii de azi.

Ursitoare botez Vaslui

Nici macar zapada si viscolul nu ne.au oprit din drumul nostru. Doar puterea noastra si credinta in lucrurile bune de pe pamant ne-au ajutat sa ne imprietenim cu cele mai rele piedici si sa razbim pentru a face o bucurie si “o poza” ce va tine o viata.

Ceea ce pentru noi e un spectacol, aparent,  pentru parinti si invitati e o adevarat experienta din care isi pot da seama ca viata e un joc pe care il castiga cei cu suflet de copil, buni si cei pe care problemele vietii  nu ii sperie, nu ii inraieste, ci ii intareste.

Tot ce putem face este sa va invitam sa ne contactati ori de cate ori aveti nevoie, pentru a va aduce zambetul pe buze, bunatate si sa va aratam ca atunci cand toate merg prost, undeva la capatul tunelului este o luminita care schimba viata.

Detalii pe www.kids-mania.info sau la nr de telefon 0744261004 / 0745937753