Spectacole cu Ursitoare botez in Suceava

Zanele ursitoare ale echpei Kids-mania, oriunde in Moldova: Iasi, Suceava, Bacau, Vaslui, Botosani sunt pregatite sa le urseasca micilor prunci veniti pe lume numai de bine, dragoste, noroc si spor in toate.

Ursitoare botez Suceava Campulung Gura humorului
Ursitoare botez Suceava Campulung Gura humorului

Legendele despre ursitoare cunoscute doar din cartile de povesti, pot fi astazi adevarate cu ajutorul echipei noastre, care strabat drumurile in lung si-n lat, in cautare de copii. Doar ele va pot asigura cea mai deosebita, speciala si de neuitat seara pentru dumneavoastra si copilul dumneavoastra.

 

Ursitoare botez Suceava

Zanele kids-mania sunt unice! Datorita atitudinii, adevaratelor rochii de printesa, cuvintelor calde, a textului personalizat dupa dorintele parintilor pruncului, a dansului , un dans ce il putem numi al “ploii ursitoarelor” ce aduce toate spiritele bune asupra copilului dumneavostra, merita ca acestea sa va incante auzul si privirea.

Spectacol cu ursitoare la botez in Suceava

Muntii Sucevei cunosc echipa ursitoarelor.  Printre ei ne.am facut loc si am ajuns in acest oras minunat, unde gasim in totdeauna oameni primitori. Cat de repede au putut, ursitoarele au ajuns de la Iasi la Suceava, unde invitatii dar si parintii ne asteptau nerabdatori si curiosi. In Suceava am descoperit un oras deosebit, traditionalist a carui locuitori sunt foarte deschisi , comunicativi,  buni, blanzi si calzi care ne.au ascultat cu rasuflarea taiata ori de cate ori am aparut in fata lor. Cand spun traditionalist, primul lucru la care ma gandesc este faptul ca la ei pruncul nu are doar o pereche de nasi, ceea ce rar poti observa asta in Iasi, de exemplu.

Zane ursitoare la botez in Suceava

Ce sa zicem, mare oras, dar si frumos. In zilele de vara, soarele timid iesea dintre munti si ne incalzea, dar iarna..ne.am transformat in mici Craiese ale Zapezii, blande si frumoase, pregatite sa.i calauzeasca pruncului drumul spre lumea cea buna, o lume buna ca a lor, unde totul este o joaca de copii pentru a ajunge la o lume matura, a celor mari.

Zapada, hmm, nici vorba sa poata sta in calea lor spre a-si indeplini datoria fata de cei mici. Vant, ploaie..pai “toate sunt surori”, iar soarele, nici pe de parte sa le stea in cale, din contra, este ajutorul lor de nadejde cu care ii incalzeste pe cei mici si le arata drumul cel drept.

Oferta Preturi Contact Ursitoare la botez in Suceava

Zanele ursitoare sunt pregatite oricand pentru a va incanta atunci cand cel mic bate la usa. Nu ezitati sa va trasformati petrecerea, pentru cateva clipe, intr-o lume de poveste, o lume cu mult soare si numai bucurii!

 

Detalii si oferte pe site-ul oficial www.kids-mania.info sau la telefon 0744261004 / 0745937753.