Ursitoare botez Iasi

Ursitoare botez Iasi, Ursitoare Iasi
Ursitoare botez Iasi, Ursitoare Iasi

Firma kids mania iasi ofera spectacole cu ursitoare la botez in iasi, spectacole live si personalizate la fiecare eveniment. Foarte multe persoane care ne-au vazut ne-au si recomandat mai departe, probabil pentru ca le-au placut ceea ce au vazut si auzit.

Rochiile elegante, vorbele ursitoarelor rupte din cartile cu povesti, urarile spuse copilului si alte elemente surpriza ne fac unici pe piata.

Inchirieri ursitoare Iasi

Pentru a va usura luarea unei decizii ne-am hotarat sa impartim oferta noastra de ursitoare in mai multe pachete de servicii, create dupa bugetul si nevoile fiecaruia dintre dumneavoastra.

Asadar toate produsele, pachetele si serviciile noastre care fac referire la inchirierea ursitoarelor la botez in Iasi le gasiti [aici]

Zane ursitoare cumatrie Iasi

Ce poate fi mai potrivit la un eveniment atat de important cum este o cumatrie sau un botez, decat prezenta ursitoarelor care sa-i urseasca celui mic un viitor stralucitor, invitatilor sa le fure lacrimi de emotie, hohote re ras si foarte multe aplauze.

Preturi ursitoare botez

Preturile noastre pentru un spectacol cu ursitoare la botez pornesc de la 390 ron, acesta fiind cel mai ieftin pachet nu inseamna o calitate mai scazuta a spectacolului ci reprezinta prezenta a 3 zane ursitoare. Ele vin cu masina de fum, care le face sa intre dintrun nor de fum, creand putin suspans, melodii special alese pentru ursitoare, acestea avand si o mica coregrafie, darurile simbolice ale ursitoarelor si bonus UN DVD CU FOTOGRAFII DIN TIMPUL EVENIMENTUL (in centrul atentiei fiind: mama, nasa, copilul si ursitoarele)…

Oferta noastra completa de preturi o gasiti pe noul site kids mania iasi.

Contact ursitoare botez Iasi

Pentru rezervari ne puteti contacta la unul din numerele de telefon: 0744261004 sau 0745937753.

Sau pe e-mail: kids.mania@ymail.com

Mai multe variante de a lua legatura cu noi gasiti in pagina „CONTACT”.