Ursitoare botez Bacau

ursitoare botez bacau
ursitoare botez bacau

Intro seara de vara, ursitoarele echipei kids mania iasi au plecat spre un minunat oras, Bacau, cu scopul de a-i ursi unui micut copilas numai lucruri bune, iar invitatilor prezenti la petrecere un moment cu adevarat de neuitat.

Dupa un lung drum de la Iasi la Bacau, ursitoarele noastre au facut un spectacol unic, personalizat, plin de emotie si umor, care au purtat invitatii prin diferite stari, diferite trairi, trecand de la lacrimi de emotie, la rasete in hohote, uimire si admiratie.

Ursitoare Bacau

Asadar daca si dumneavoastra va doriti un spectacol cu adevarat inedit, unic si personalizat in totalitate, cu elemente cheie deosebite si cu trairi intense atunci este timpul sa apelati la zanele echipei kids mania iasi. Puteti face asta apeland unul din numerele de telefon 0744261004 sau 0745937753, pentru oferte de preturi este necesar sa accesati site-ul nostru oficial: www.kids-mania.info, iar pentru mai multe fotografii de la evenimente puteti vizita pagina noastra de facebook: www.facebook.com/kidsmania.iasi.