Costum Stefania Lazy Town

Animatoare petreceri copii Stefania Lazy Town, Iasi Suceava Bacau Neamt Vaslui Botosani
Animatoare petreceri copii Stefania Lazy Town, Iasi Suceava Bacau Neamt Vaslui Botosani

Unul dintre personajele moderne aparute pe micile ecrane, mai precis pe canalele unde se difuzeaza desene animate sau filme pentru copii este Stefania Lazy Town. Aceasta adolescenta, mereu in pas cu moda, este idolul celor mai multe dintre fetitele si cu siguranta i-ati face o mare surpriza invitand-o la ziua ei.

Animatoare petreceri copii Stefania Lazy Town

De curand echipa kids mania iasi pune la dispozitie si un astfel de animator deghizat in Stefania, care nu vine cu manga goala la o petrecere, mereu apare cu masina de fum, masina de baloane de sapun, sistem pentru karaoke, muzica, dansuri, jocuri, modelaj din baloane, artificii, confetti, baloane decorative si multe alte accesorii pentru un eveniment de neuitat atat pentru copii cat si pentru parintii prezenti la o petrecere organizata de noi.

Animatoare Stefania Lazy Town – Iasi Suceava Bacau Neamt Vaslui Botosani….

In plus pe langa accesoriile de mai sus oferim si un DVD cu fotografii profesionale din timpul evenimentului, in care de cele mai multe ori sunt surprinse in detaliu printre cele mai puternice emotii traite de un copilas.

Contact Stefania Lazy Town

Pentru rezervari puteti completa formularul din pagina de contact,sau puteti accesa unul din site-urile noastre, dupa cum urmeaza:

Pentru mai multe oferte va stam la dispozitie la numarul de telefon sus-mentionat.