Costum Sportacus Lazy Town Iasi

Animator petreceri copii Sportacus Lazy Town - Iasi Suceava Bacau Neamt Vaslui Botosani
Animator petreceri copii Sportacus Lazy Town – Iasi Suceava Bacau Neamt Vaslui Botosani

Cel mai nou personaj din filmele animate pentru copii si indragit in deosebi de baietei, este nimeni altul decat Sportacus. Acest personaj care pune foarte mult accent pe miscare, ii antreneaza pe copii la sport si distractie pe tot parcursul petrecerii.

Acest super erou intotdeauna isi doreste sa faca numai lucruri bune si sa ii ajute pe cei care au nevoie, insa principala lui calitate este aceea ca isi indeamna prietenii sa faca sport impreuna.

Mereu are un as in maneca si rezolva problemele create de dusmanul lui din serial, personajul negativ fara de care filmul nu ar mai avea suspans si totodata succes.

Animator petreceri copii Sportacus Lazy Town – Iasi Suceava Bacau Neamt Vaslui Botosani

Dar revenind la prezentarea personajului Sportacus, el se potriveste de minune la petrecerile pentru copii, indemnandu-i sa danseze, sa se joace si sa faca alte activitati interactive. La petreceri el vine cu masina de baloane de sapun, masina de fum, modelaj din baloane, muzica, dansuri, jocuri, artificii, confetti, karaoke, microfoane, accesorii pentru diverse activitati, face painting etc…

Oferte Preturi Contact Animatori petreceri copii – Sportacus

Date referitoare la cum puteti inchiria un animator imbracat in costumul lui Sportacus veti afla in continuare:

Costum Sportacus Lazy Town Iasi

Daca vreti sa-i organizati copilului dumneavoastra o petrecere cu adevarat reusita, atunci este timpul sa apelati la serviciile kids mania iasi.