Animatori petreceri copii – Spiderman

Spiderman - Animator petreceri copii Iasi
Spiderman – Animator petreceri copii Iasi

Unul dintre cele mai indragite personaje din desenele animate, pe care copii si in special baietii, le adora este Omul Paianjen sau Spiderman dupa cum a fost denumit de creatorul sau.

Pentru ca vrem si putem sa-i indeplinim un vis micutului dumneavoastra si anume sa-l cunoasca fata in fata pe Spiderman, noi, echipa kids mania iasi tinem sa va precizam ca s-a marit grupul de personaje cu inca unul extrem de iubit. Asadar de scurt timp va punem la dispozitie acest animator cu costum exact ca in desenele animate, care va oferi momente deosebite alaturi de cei mici.

Animator Spiderman in: Iasi, Suceava, Bacau, Neamt, Vaslui, Botosani

Dupa cum probabil v-ati obisnuit deja, animatorii nostri vin insotiti de un fotograf, masina de baloane de sapun, masina de fum, modelaj din baloane, baloane decorative, face painting, momente de karaoke, jocuri si multe alte surprize pentru cei mici si cei mari deopotriva.

Unde gasesc sa inchiriez un animator imbracat in Spiderman?

Daca si dumneavoastra va puneti astfel de intrebari tinem sa va precizam ca datele noastre de contact sunt urmatoarele:

Spiderman Animator peterceri copii Iasi

Pentru lista completa de oferte si servicii va putem sta la dispozitie oricand. Noi suntem din Iasi dar ne deplasam in orice localitate din Suceava, Vaslui, Neamt, Botosani, etc…