Animatori petreceri copii Pirat – in Iasi Suceava Bacau Neamt Vaslui Botosani

Copilul dumneavoastra isi doreste ca un Pirat sa-i fie alaturi in ziua in care acesta isi sarbatoreste ziua de nastere?

Daca „Da” atunci noi va putem oferi un animator imbracat in Pirat, ce va oferi o alta abimanta petrecerii copilului dumneavoastra.

Piratul Jack - Animator petreceri pentru copii Iasi si zona Moldovei
Piratul Jack – Animator petreceri pentru copii Iasi si zona Moldovei

Piratii sunt de cele mai multe ori personaje indragite de catre baieti, dar in egala masura si de fete. Echipati din cap pana in picioare in pirati, animatorii nostri vor capta cu siguranta atentia tuturor invitatilor si vor intra in jocurile si activitatile interactive pe care acestia le vor desfasura. Specificul carlig in loc de mana si o sabie adecvata costumului, alaturi de un ochi de pirat sunt elementele cheie, dar pe langa aceste elemente piratul va veni si cu o masina de baloane de sapun, o masina de fum, trusa speciala pentru face painting, modelaj din baloane, muzica, baloane si alte elemente surpriza.

Odata cu inceperea jocurilor copii vor invata sa lucreze in echipa pentru a castiga cat mai multe puncte, iar la sfarsit sa fie invingatori si preferatii piratului agentiei kids mania iasi.

Agentia kids mania iasi ofera animatori la petreceri pentru copii, deghizati in cele mai impresionante personaje, printre altele si pirat, atat in Iasi cat si toate localitatile mentionate mai sus, atat la gradinita, restaurant, acasa cat si in alta locatie aleasa de dumneavoastra.

Detalii pe site-ul oficial www.kids-mania.info sau la nr de telefon 0744261004 / 0745937753