Inchirieri animatori la petrecerile pentru copii in Sucevita

Inchirieri mascote minnie si mickey mouse in orasul Sucevita
Inchirieri mascote minnie si mickey mouse in orasul Sucevita

Vreti sa organizati o petrecere cu elemente iesite din comun?

Atunci este timpul sa apelati la o firma specializata in articole de petreceri pentru copii in Sucevita, firma care ofera mascotele de la Disneyland, precum Mickey si Minnie Mouse, motanul Tom si soricelul Jerry, ratoiul Donald Duck si prietena lui Daisy, plus alte personaje pe care o sa le vedeti daca intrati pe site-ul oficial al firmei noastre: www.kids-mania.info sau pe pagina de facebook : www.facebook.com/kidsmania.iasi.

Totodata la petreceri indiferent ca sunt nunti, cumatrii, botezuri sau petreceri private oferim hostess animatori, care vor da o pata de culoare evenimentului dumneavoastra.

Cele mai cerute personaje sunt in continuare Mickey si Minnie Mouse de aceea ele au si un impact pozitiv asupra invitatilor dumneavoastra si pentru copii acestora, veniti si ei de altfel la eveniment.

Mascote si animatori la petreceri pentru copii si petreceri private in Sucevita, judetul Suceava

Oferim animatori la petreceri si la evenimente organizate pe persoane fizice sau de institutiile publice din Sucevita, indiferent ca petrecerile sunt organizate acasa, la restaurant, la gradinita sau in orice alta locatie va alegeti.

Mai putem oferi animatorii nostri si la evenimente publice, promovari produse, promovari servicii sau alte tipuri de petreceri si evenimente unde aveti nevoie de noi.

Pe langa aceste servicii mai oferim si alte produse precum masina de baloane de sapun, masina de fum, baloane jumbo, baloane de modelaj, baloane decorative, face painting, clowni, etc.

Detalii despre activitatea firmei kids mania iasi in orasul Sucevita gasiti pe site-ul oficial :

www.kids-mania.info