Animatori petreceri copii in judetul Suceava

Daca vrei sa-i organizezi copilului tau o petrecere surpriza, atunci cel mai potrivit lucru, pe

Animatori mascote Disney petreceri copii in Suceava
Animatori mascote Disney petreceri copii in Suceava

langa invitarea prietenilor sai de la scoala sau gradinita, ar fi prezenta unui animator imbracat intr-un personaj de la DisneyLand. Acestia cu siguranta vor capta atentia tuturor invitatilor mari si mici, iar petrecerea va fi una cu adevarat reusita.

Pe langa animatori cu adevarat priceputi oferim si invitatii personalizate la petrecere si o gama larga de produse si servicii pe care foarte putini le ofera la ora actuala.

Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck si Daisy, Tom si Jerry, Superman, Spiderman, Batman, Scufita Rosie, Zane, tinkerbell, Peter Pan, animatori petreceri copii in judetul Suceava

Toate personajele mentionate mai sus sunt valabile in tot judetul Suceava, iar ca si exemple de localitati unde am fost, enumeram: Falticeni, Campulung, Gura Humorului, Sucevita, Vatra Dornei, Pojorata, Radauti plus alte localitati mai mici din acest minunat judet.

Pe langa personaje si costume mai oferim si masina de bule de sapun, masina de fum, tunuri de cofeti, balon jumbo, pinata, modelaj din baloane, picturi pe fata, decoratiuni din baloane, hostess la diferite evenimente ( cumatrii nunti botezuri ).

Mai multe detalii pe www.kids-mania.info sau la nr de telefon 0744261004.