Petreceri copii Iasi

Petreceri copii Iasi
Petreceri copii Iasi

Vrei sa organizezi o petrecere pentru copii in Iasi si nu stii unde?

Iti dam noi raspunsul! Analizand site-ul ve-ti vedea aproape toate locatiile din Iasi unde se pot organiza petreceri pentru copii, idiferent ca este la restaurant, in institutii de invatamant sau in centre comerciale. Sfaturi despre cele mai bune si profesioniste locatii le putem oferi telefonic la numarul 0744261004.

Odata locatia stabilita, credem ca aveti nevoie si de cel putin un animator costumat in diverse personaje, care sa le atraga atentia si sa-i distreze si pe copii prezenti la petrecere, de aceea noi va putem veni in ajutor: avem animatori special pregatiti sa faca fata tuturor situatiilor neasteptate, indiferent ca petrecerea are loc acasa, la gradinita, in centre comerciale sau in alta locatie stabilita de dumneavoastra.

Costumatii si personaje pentru petreceri de copii

Gama noastra de costume este estul de variata, iar activitatile pe care acestia le pot desfasura in timpul petrecerilor pentru copii sunt si ele multe la numar si adaptate de obicei in functie de varsta copiilor prezenti la eveniment.

Unde putem organiza petreceri pentru copii in Iasi?

Pe langa clasicile locatii pe care le-am mentionat si mai sus, foarte multe persoane vor sa le ofere copiilor momente speciale desi este o petrecere de botez, cumatrie sau o petrecere „pentru oameni mari”. Asadar venim noi cu solutia, alegand unul din pachetele noastre de produse si servicii putem amenaja in cadrul petrecerii dumneavoastra un „colt al copiilor”, amenajat bineinteles cu scaunele, masute si alte accesorii pentru ateliere de creatie si alte activitati care ii vor tine cu siguranta departe de parinti si inacelasi timp conectati la actiunile pe care unul sau mai multi animatori le pot desfasura in cadrul petrecerii dumneavoastra.

Petreceri pentru copii personalizate!

Oferta noastra de produse si servicii este una foarte variata si credem noi se muleaza pe cerintele fiecaruia dintre dumneavoastra, iar daca va doriti ceva in mod special nu trebuie decat sa ne dati un telefon si noi vom incerca sa va indeplinim dorinta.

Petreceri copii

Organizam petreceri pentru copii nu numai in Iasi, ci si in localitati precum Vaslui, Bacau, Neamt, Botosani, Suceava, Galati, Vrancea, Barila, Bucuresti, Constanta, Brasov… oriunde cu placere.

Contact si rezervari petreceri copii

Daca doriti sa apelati la unul din serviciile noastre puteti sa ne sunati la numarul de telefon 0744261004 sau 0745937753, de asemenea ne gasiti si pe e-mail: kids.mania@ymail.com.

In continuare va invitam sa urmariti pagina noastra de facebook: www.facebook.com/kidsmania.iasi si puteti de asemenea sa accesati si noul nostru site: www.kids-mania.com.

Pentru orice intrebari, sugestii sau reclamatii va stam la dispozitie la unul din numerele de mai sus.