Animatori petreceri pentru copii in Iasi la Hotel Ramada

Animatori petreceri copii Iasi Donald Duck Deisy Minnie Mickey Mouse
Animatori petreceri copii Iasi Donald Duck Deisy Minnie Mickey Mouse

Parintii unui copilas din Iasi, a unui baietel mai exact, au vrut sa-i organizeze o petrecere unde sa fie prezente si mascotele de la Disneyland, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Donald Duck si Deisy, bineinteles insotite de Clown-ul Aiurit al echipei kids mania iasi.

Zis si facut, dupa o intalnire la care s-au stabilit toate detaliile evenimentului, a venit si momentul adevarului, moment cand petrecerea trebuia sa inceapa.

Dupa amplasarea baloanelor decorative prin restaurant, montarea balonului jumbo si umplerea tavanului cu baloane cu heliu multicolore, si-au facut aparititia si animatorii nostri care asteptau cu nerabdare sarbatoritul, persoana cea mai importanta de la acel eveniment…

Mascote animatori Donald Duck si Deisy Iasi – Hotel Ramada

Celebrele ratuste de la Disneyland, Donald Duck si Deisy au fost si ele prezente la acest eveniment, bineinteles fiind atractia tuturor copiilor si a parintilor in acelasi timp. Dupa multe jocuri, dansuri si alte activitati epuizante in timp ce copilasii au luat o scurta pauza, si-au facut aparitia si celelalte doua personaje la fel de indragite: Mickey Mouse si Minnie Mouse, care dupa cum probabil va dati seama au facut si mai mare zarva in randul invitatilor.

Contact Oferte Preturi Inchirieri animatori petreceri pentru copii Iasi: Donald Duck, Deisy, Tom si Jerry, Minnie si Mickey Mouse, Printesa Belle, Peter Pan, Scufita Rosie, Pirati si multe alte personaje…

Detalii referitoare la preturile si ofertele noastre gasiti pe site-ul oficial:

www.kids-mania.info, pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/kidsmania.iasi sau la numarul nostru de telefon 0744261004.