Animatori etreceri copii Harlau

Animatori petreceri pentru copii Harlau
Animatori petreceri pentru copii Harlau

Firma kids mania iasi ofera animatori la petreceri pentru copii in orasul Harlau. Evenimentele se pot organiza acasa, la gradinita, la restaurant, in aer liber sau in orice alta locatie.

Oferim momente de distractie maxima alaturi de animatori profesionisti, special pregatiti pentru a atrage atentia copiilor si parintilor in acelasi timp.

Venim noi cu sistem audio, sistem pentru karaoke, muzica, masina de baloane de sapun, masina de fum, pace painting, picturi pe fata, modelaj din baloane, baloane cu heliu, baloane decorative si multe alte accesorii care vor fi de ajutor animatorilor, pentru a face o atmosfera cu adevarat fantastica.

Mascote Disney petreceri copii Harlau

Oferim hostess la evenimente sau animatori la petreceri pentru copiiĀ  Mascotele Disneyland Minnie Mouse, Mickey Mouse, Donald Duck si Deisy, Tom si Jerry, Printesa Belle, Peter Pan…

Contact firma petreceri copii Harlau

Oferta completa cu animatori, costume, preturi si alte informatii referitoare la serviciile noastre gasiti pe site-ul oficial: www.kids-mania.info, iar fotografii pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/kidsmania.info.