Animatori mascote Disneyland in orasul Falticeni

In micutul orasel de la intrare in taramul manastirilor, si a minunatului peisaj, a fost, este si va fi mult timp de acum incolo, nevoie de o firma cu oameni special antrenati pentru a deveni animatori la petreceri pentru copii in Falticeni.

Animatori petreceri pentru copii, cumatrii, nunti, botezuri Falticeni
Animatori petreceri pentru copii, cumatrii, nunti, botezuri Falticeni

Timpul care zboara din ce in ce mai repede pe langa noi, ne face sa nu mai avem timp destul pentru organizarea unei petreceri pentru copii ca la carte, de aceea noi venim in ajutorul dumneavoastra si va oferim animatori imbracati in costume de la Disneyland, sau alte personaje de pe micul ecran, personaje de care copii sunt indragostiti si si-ar dori ca macar odata sa-i intalneasca fata in fata.

Mascotele si animatorii nostri sunt ideali pentru hostess la cumatrii, botezuri, nunti, deschideri de magazine, promovare si vanzare de produse si servicii etc.

Inchirieri Mascote animatori petreceri nunti, botezuri, cumatrii in Falticeni

Ca si mascote avem Mickey si Minnie Mouse, Tom si Jerry, Donald Duck si Daisy, printese si alte personaje deosebite, care cu siguranta ar crea la petrecerea copilului dumneavoastra, efectul dorit si anume incantarea si uimirea totodata a invitatilor.

Oferta completa de preturi si servicii o gasiti pe site-ul oficial: www.kids-mania.info