Inchirieri animatori petreceri copii Mickey si Minnie Mouse, Donald Duck si Daisy in Constanta

Mascotele de la Disney in orasul Constanta

Animatori si hostess la petreceri pentru copii Minnie si Mickey Mouse in Constanta
Animatori si hostess la petreceri pentru copii Minnie si Mickey Mouse in Constanta

Datorita numarului mare de cereri de altfel de animatori si mascote la petreceri pentru copii in orasul de la malul marii, ne-am gandit sa facem promovare mai intensa si in orasul dumneavoastra. Asadar echipa kids mania iasi ofera animatori la peterceri pentru copii publice sau private, organizate acasa, la restaurant, in aer liber, la gradinita sau in orice alta locatie, mascotele de la Disneyland Paris Minnie si Mickey Mouse, Donald Duck si Daisy, Tom si Jerry, Tinkerbell, Peter Pan, Pirati, Zane, Printese si o multime de alte personaje care cu siguranta v-ar capta atat pe dumneavoastra cat si pe copiii prezenti la petrecere.

Pe langa aceste personaje din desenele animate difuzate pe micile ecrane, mai oferim si masina de baloane de sapun, masina de fum, baloane cu heliu, modelaj din baloane, baloane decorative, face painting, jocuri, muzica, dansuri, activitati interactive si multe altele.

Mickey si Minnie Mouse in Constanta

Echipa noastra se deplaseaza la petrecerile pentru copii din Constanta, oferind si organizat cele mai reusite evenimente. Detalii preturi contact si alte oferte gasititi pe site-ul oficial www.kids-mania.info sau la nr de telefon 0744261004.