Hostess si animatori la petreceri pentru copii, nunti, cumatrii sau alte evenimente in Barlad

Inchirieri Animatori petreceri copii Barlad
Inchirieri Animatori petreceri copii Barlad

Desi orasul Barlad face parte din categoria oraselor mai mici din Romania, suntem siguri ca acolo exista foarte multi copii dornici sa-si intalneasca macar unul din minunatele personaje din lumea Disney, ei bine, noi echipa kids mania iasi, putem indeplini acest vis, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul oficial sau pe pagina de facebook, vedeti fotografii de la evenimente, luati numarul de telefon, sunati, programati si gata petrecerea.

Petreceri pentru copii Barlad

 Asta asa ca un scurt rezumat, in alt ordine de idei, noi oferim mascotele care apar in fiecare zi la televizor, mascote la petreceri pentru copii si alte tipuri de evenimente, cum ar fi nunti, botezuri, deschideri de magazine, lansare de produse etc. voi mentiona in continuare cateva dintre multele personaje pe care le avem: Minnie Mouse, Mickey Mouse, Scufita Rosie, Batman, Superman, Spiderman, Clowni, Printese, Zane, Donald Duck si Daisy, Tom si jerry + multe altele.

Daca v-am starnit curiozitatea puteti vedea mai multe fotografii pe site-ul nostru: www.kids-mania.info sau pe pagina de facebook: www.facebook.com/kidsmania.iasi