Animatori la Petreceri copii acasa in Vaslui

Animatori petreceri pentru copii Vaslui
Animatori petreceri pentru copii Vaslui

Echipa kids mania iasi organizeaza petreceri pentru copii in judetul Vaslui precum si in orase ca Barlad, Husi, Tecuci… De ce sa ne alegeti pe noi? Pentru ca ne deplasam in locatia aleasa de client indiferent ca este acasa sau la gradinita, la restaurant sau in aer liber. Punem la dispozitie o gama variata de costumatii pentru animatorii nostri: personaje de poveste, pirati, zane, printese, printi, super eroi precum si personaje din filmele de pe Disney sau mascotele de la Disneyland Paris: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald si Daisy, Tom si Jerry etc.

Animatori copii Vaslui

Lista completa cu costume o puteti gasi pe site-ul nostru oficial: www.kids-mania.info/costume.html . Ne marim constant echipa atat cu costumatii cat si cu oameni noi dornici de afirmare.

Petreceri copii la gradinita in Vaslui

Revenind la petrecerile pentru copii organizate in Vaslui, pe langa cele organizate acasa, am mai organizat suficient de multe petreceri atat la gradinita de stat cat si la cea privata.

Contact animatori copii Vaslui

Lista cu preturi si oferte o gasiti pe www.kids-mania.info, pentru mai multe fotografii de la evenimentele la care au participat animatorii nostri puteti gasi pe pagina noastra de facebook: facebook.com/kidsmania.iasi. Pentru contact rapid puteti suna la unul din numerele de telefon: 0744261004 sau 0745937753.