Minunatul personaj din Lumea Disney – Mickey Mouse in Iasi Suceava Bacau Neamt Vaslui si Botosani

Sa facem mai intai o scurta prezentare al acestui fenomen sa zic asa, Mickey Mouse… a fost creat de Walt Disney, in timp ce calatorea cu trenul, initial se numea altfel, ulterior fiind redesenat si redenumit, si bineinteles conturat sa arate ca cel de astazi.

Pe parcursul a multor generatii de copii incepand din 1930, Mickey Mouse a facut copilaria adultilor de astazi mai frumoasa.

Poate Mickey Mouse cel de la Disney Land sa vina la petrecerea copilului dumneavoastra???

mickey mouse mascota petreceri iasi
mickey mouse mascota petreceri iasi

Raspunsul este Da. Agentia kids mania iasi ofera mascota originala de la Disney Land Mickey Mouse chiar la petrecerea ta. Cu siguranta copilul tau va ramane uimit ca tocmai personajul preferat a venit sa sarbatoareasca impreuna ziua de nastere impreuna cu el si cu prietenii lui.

Dar Mickey nu vine singur, mai vine cu o serie de surprize printre care si masina de baloane de sapun, masina de fum, modelaj din baloane, baloane cu heliu, baloane urise, balon jumbo, pinata, muzica, dansuri, concursuri si o multime de alte activitati amuzante si atragatoare in acelasi timp.

Asadar daca il vreti pe Mickey Mouse nu ezitati sa vizitati site-ul oficial www.kids-mania.info, pentru mai multe fotografii sau la nr de telefon 0744261004 / 0745937753 pentru confirmari.

Mascota este ideala si pentru hostess la diferite evenimente gen : botezuri, deschideri de magazine, etc…