Mascotele de la Disney din Clubul lui Mickey Mouse sunt acum si in Bucuresti

Clubul lui Mickey Mouse in Bucuresti
Clubul lui Mickey Mouse in Bucuresti

Probabil cei mai multi dintre dumneavoastra va intrebati cum ati putea face sa ii intalniti pe Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Deisy Duck, Tom si Jerry si alte personaje in voga la momentul de fata, ei bine in continuare va vom raspunde noi la aceasta intrebare…

De curand minunatele personaje de la Disney, in marime naturala si identice cu cele de la Paris pot fi la petrecerea copilului dumneavoastra, la evenimentul pe care il organizati fie el public sau privat sau pentru orice alt tip de eveniment.

Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Deisy, Tom si Jerry in Bucuresti

Echipa kids mania ofera diferite pachete de servicii potrivite pentru cerintele dumneavoastra, organizam petreceri pentru copii la domiciliu, la restaurant sau in orice alta locatie din Bucuresti si in localitatile apropiate.

Clubul lui Mickey Mouse Bucuresti

Oferta noastra completa de preturi, produse si servicii o veti gasi pe site-ul nostru oficial: www.kids-mania.info, iar pentru mai multe fotografii de la evenimente intrati pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/kidsmania.info. Numerele de telefon la care puteti face programari pentru evenimentele dumneavoastra sunt: 0744261004 sau 0745937753.

Tinem sa precizam un lucru foarte important: Noi suntem din Iasi, ne deplasam in Bucuresti si in zonele limitrofe doar la cerere!