Locatii petreceri pentru copii in Iasi : gradinita, restaurant, acasa, la scoala alaturi de animatorii kids mania

Am scris acest articol din dorinta de a va sari in ajutor… asadar daca vreti sa-i organizati copilului dumneavoastra o petrecere surpriza, noi, echipa kids mania iasi, ne deplasam in orice locatie, fie ca vreti ca el sa petreaca alaturi de colegii lui la gradinita, la scoala sau la restaurant, oferind animatori costumati in fel de fel de personaje altele din cartile cu povesti, altele de pe micile ecrane, de oriunde ar fi cu siguranta vor incanta grupul de copii prezenti la petrecere.

Locatii petreceri pentru copii cu animatori Iasi
Locatii petreceri pentru copii cu animatori Iasi

Oferim in plus masina de baloane de sapun, picturi pe fata, masina de fum, sonorizare / mini discoteca, fotograf la petrecerea copilului dumneavoastra, modelaj din baloane si multe alte surprize.

In cazul in care vreti sa organizati o petrecere, unul din restaurantele unde am fost cel mai des invitati este Restaurant Vanatoru situat in Zona Copou Iasi, acolo mereu am fost invitati, cand era vorba de o petrecere pentru copii, fie ea mai mare sau mai mica.

Ca si personaje printre cele mai dorite au fost Clow-ul vesel, Printesele, Minunatele Mascote Mickey si Minnie Mouse, Peter Pan si Tinkerbell etc.. mai multe imagini pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/kidsmania.iasi sau pe site-ul nostru: www.kids-mania.info