Inchirieri Masina De Fum Iasi

Inchirieri masina de fum profesionala in Iasi
Inchirieri masina de fum profesionala in Iasi

Cu siguranta macar odata in viata ati organizat o petrecere privata, fie ca a fost o simpla petrecere intre prieteni, o petrecere pentru copilul dumneavoastra, o nunta, un botez sau o cumatrie la care va doreati un accesoriu care sa va faca evenimentul unic sau daca nu unic macar mai deosebit decat altele.

Ei bine de aceea echipa kids mania iasi va ofera un element ideal pentru nunti, botezuri, cumatrii sau alte tipuri de petreceri si acel element este: MASINA DE FUM.

Oferim aceasta masina de fum atat in Iasi cat si in celelalte orase din apropiere, oriunde si oricand este nevoie.

Masina de fum Iasi

Aceasta masina de fum este ideala pentru dansul mirilor sau pentru petrecerile pentru copii, invaluind totul in mister si dand o tenta aparte evenimentului dumneavoastra.

De asemenea putem oferi si masina de baloane de sapun acolo unde este nevoie, animatori la petreceri pentru copii, spectacole cu ursitoare la botez, baloane cu heliu, baloane decorative, artificii, confetti, etc…

Firma Contact Preturi Inchirieri masina de fum in Iasi

Datele de contact pentru a inchiria o masina de fum in localitatea dumneavoastra le gasiti pe site-ul oficial: www.kids-mania.info sau apeland numarul de telefon: 0744261004.