Inchirieri mascote Disney Iasi

Inchirieri Mascote Disney Iasi Minnie si Mickey Mouse
Inchirieri Mascote Disney Iasi Minnie si Mickey Mouse

Datorita feedback-ului avut in ultima perioada pe piata parintilor care isi doreau sa organizeze petreceri surpriza pentru copii lor, petreceri la care sa fie prezente mascotele de la Disney, Minnie si Mickey Mouse, Donald Duck si Daisy, Tom si Jerry, Tinkerbell, Printesa Belle, Peter Pan, Scufita Rosie, Cenusareasa, Alba ca Zapada, Printesa din Frumoasa si Bestia si multe alte personaje, ne-am gandit sa va facem cunoscut faptul ca Firma Kids Mania Iasi organizeaza petreceri pentru copii in Iasi si in toata Romania, oferind mascote si personaje reproduse exact ca cele de pe micile ecrane sau ca cele de la Disneyland.

Minnie Mouse, Mickey Mouse, Donald Duck, Daisy, Tom si Jerry Mascote Iasi

De aceea vrem sa va opriti din cautari, pentru ca ati ajuns pe site-ul unde gasiti orice in domeniu de petreceri pentru copii.

Foarte multe persoane ne-au adresat intrebari de genu:

  • Dar mascotele Tom si Jerry, Minnie si Mickey Mouse sau Donald si Daisy arata la fel ca in pozele de pe site?

Da! In toate fotografiile sunt surprinse personajele adevarate, cu alte cuvinte ceea ce vedeti in poze poate veni si la petrecerea dumneavoastra, idiferent ca este mascota sau alt tip de personaj.

  • Ce imi mai puteti oferi pe langa serviciile standard care sunt mentionate pe pagina oficiala?

Mai nou oferim si sistem pentru karaoke (microfon, boxe, filmulete cu text), baloane cu heliu, fotografii imprimate la minut, lumini pentru minidiscoteca, colaboram cu fotograf profesionist pentru a imortaliza cele mai importante parti din petrecere, baloane jumbo, etc…

  • Unde gasesc sa inchiriez mascote pentru botez, cumatrie sau petreceri pentru copii?

Daca si dumneavoastra v-ati pus astfel de intrebari atunci raspunsul il veti gasi in continuare… Cel mai repede ne gasiti pe site-ul oficial: www.kids-mania.info, pe pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/kidsmania.iasi sau la unul din urmatoarele numere de telefon: 0744261004 sau 0745937753.