Hostess evenimente corporate

Daca inca nu ati facut cunostinta cu personajele noastre tinem sa va precizam ca putem oferi la inaugurarea magazinului dumneavoastra, la deschiderea unui lant comercial, la lansarea unui produs, la promovarea afacerii dumneavoastra cu minunatele personaje de pe micile ecrane:

  • Tom si Jerry
  • Donald Duck si Deisy
  • Mickey si Minnie Mouse
  • Plus alte personaje precum clowni, printese, zane, pirati, etc…

Asadar animatorii nostri pot fi un obiectiv de atractie pentru copii, iar cum copii nu sunt singuri si ei vor veni tot timpul insotiti de parinti, dumneavoastra va puteti promova produsele si serviciile cu ajutorul acestor mascote.

Conteaza aspectul fizic la o astfel de activitate?

In cea mai mare parte DA. Asa ca pentru orice activate de promovare documentati-va despre persoana care va fi imbracata in Printesa (de exemplu). De cele mai multe ori aspectul fizic placut atrage multe persoane. De aici rezultand si o promovare mai intesa a produselor si serviciilor oferite de dumneavoastra.

Detalii Preturi Oferte

Detalii preturi si oferte gasiti pe site-ul nostru oficial: www.kids-mania.info, iar fotografii pe www.facebook.com/kidsmania.iasi sau in pagina Galerie Foto.Mai multe detalii in pagina de contact.