Mascote Animatori petreceri copii si hostess evenimente – Donald Duck si Daisy 

in Iasi suceava Bacau Neamt Vaslui Botosani

O ratusca, doua, trei??! Da’ de unde? Nici decum, sunt doar doua. Cine sunt nu stiti? Chiar ei sunt Donal Duck si Daisy. Cu totii am am auzit de ratustele jucause de la Disneyland.

donald duck si daisy mascote disney
donald duck si daisy mascote disney

Dorinti sa afltati ceva nou despre ratoiul Donald? Uitati: In studiourile Walt Disney, pe data de 13 martie 1934 a fost creat celebrul personaj de desen animat, Donald Duck. Ratoiul Donald Duck a debutat pe 9 iunie 1934, in filmul intitulat „The Wise Little Hen”. In 1943, pentru rolul din „The Fuerhrer’s Face”, Donald primeste premiul Oscar. Donald Duck a aparut in aproape 130 de filme de animatie.

Inchirieri costume Disney Iasi Suceva Bacau Neamt Vaslui Botosani

Răţoiul a fost înconjurat de o întreagă familie: fermecătoarea Daisy, despre care nu se ştie dacă-i este prietenă, soţie sau iubită, cei trei nepoţei neastâmpăraţi şi, mai târziu, unchiul Scrooge, bogat şi morocănos. Pai daca tot nu stim cum sta treaba exact cu frumoasa Daisy eu zic sa urmarim in cotinuare desenele lor animate sau, mi-a venit o idée mai buna. Astazi am aflat, ca la echipa Kids-Mania au venit de peste mari si tari, cine credeti? Da, este adevarat, Donal Duck si Daisy si-au facut simtita prezenta si asteapta cu nerabdare sa va impartaseasca din intamplarile lor.

Donald are suflet bun şi este mereu gata să se lupte cu cei ce-i stau în cale, dar, nu se ştie cum, este lovit aproape întotdeauna de ghinion, de aceea, copii are nevoie de ajutorul vostru si impreuna cu Daisy s ail ajutati pe ratoiul pentru ca el are o recompense mare mare pentru voi, va va oferi cea mai frumoasa petrecere, la care nici nu ati visat. Jocuri, muzica, distractie pe saturate, de toate veti avea parte alaturi de el daca il veti ajuta.

Contact preturi oferte -> www.kids-mania.info