Clown-ul vesel al echipei kids mania iasi la petreceri pentru copii
Gradinita nr 16 Alexandru Cinematograf Dacia

In data de 22 februarie 2013, echipa kids mania iasi impreuna cu clown-ul vesel, au fost invitati la petrecerea unei minunate fetite, care a vrut ca petrecerea ei sa fie mai deosebita… si cum putea sa faca o petrecere altfel decat chemand un animator, animator pe care il vazuse la o alta petrecere si a tinut mortis sa fie si la evenimentul ei.

Clown petreceri pentru copii Iasi la gradinita
Clown petreceri pentru copii Iasi la gradinita

Zis si facut, sunat – programat – venit la petrecere…  acestia sunt cei 3 simpli pasi facuti de parinti si stafful nostru.

In dimineata zilei de astazi, fetita aflase ceva ceva referitor la o petrecere surpriza, dar nu se astepta sa vina tocmai clow-ul pe care ea il indragise mai de mult… Odata ce noi am ajuns in sala de clasa, unde de altfel a avut loc si petrecerea, copiilor li sa parut ciudat si tot intrebau „Ce se intampla oare? Ne dai baloane de sapun? Cand dai drumul la muzica? Mai vine cineva?” … ei bine aceste intrebari erau rostite in continuu de catre copilasi… iar cand in sfarsit isi face aparitia Clow – ul vesel al echipei kids mania iasi, copii au exclamat entuziasmati „ieeeeee a venit clown-ul” … Bineinteles acestia si-au dat seama ca va urma o petrecere pe cinste, animatori, masina de baloane de sapun, tort, sampanie, baloane de modelaj, muzica, dansuri si alte surprize oferite de staful echipei noastre.

Inchirieri clown animatori in Iasi

Asadar clow-ul nostru se deplaseaza in orice locatie sau localitate din Iasi si zona Moldovei, fie ca este acasa, la restaurant, la gradinita, la sediul unei firme sau in aer liber pentru diferite evenimente….

Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe www.kids-mania.info sau sa sunati la numarul de telefon 0744261004 / 0745937753.