Animatoare petreceri pentru copii – Cenusareasa – Iasi Suceava Bacau Neamt Vaslui Botosani

Cenusareasa tom si jerry minnie si mickey mouse donald si daisy clowni pirati printese iasi
Cenusareasa tom si jerry minnie si mickey mouse donald si daisy clowni pirati printese iasi

Povesti frumoase, povesti ale unei copilarii de neuitat pentru cei mai multi dintre copii. Spuse de bunici, parinti, invatate la scoala si citite din cartile de povesti, acestea imbogatesc imaginatia, dezvolta creativitatea si le fac copilaria mai frumoasa pruncilor dumneavoastra.

Una dintre aceste povesti minunate este “Cenusareasa”. Da, poveste cu multe invataturi, da din pacate in zilele noastre incep sa fie date deoparte in favoarea unor jocuri, desene animate si alte activitati nespecifice copilariei. Este adevarat ca exista si varianta captarii atentiei copiilor asupra vechilor povesti cu ajutorul filmelor, dar nu sunteti de acord cu faptul ca petrecerea copilului dumneavostra ar prinde culoare in prezenta personajelor de poveste? Echipa Kids-Mania va vine in ajutor si va pune la dispozitie faimoasele personaje care inspira celor mici dorinta de cunostere si interesul dezvoltarii  laturii sensibile regasite in carti.

Cenusareasa si prietenii ei din echipa noastra au bucurat multi copii si le-au creat o petrecere de basme in care au domnit distractia, rasetele si buna dispozitie. Din pacate insa cu totii stim ca Cenusareasa si-a pierdut pantoful de clestar, dar pana acum nu l-a gasit. Cine doreste sa o ajute pe Cenusareasa? Drept recompesa pentru ajutorul in vederea gasirii patofului, ea va garateaza o aniversare rupta din basme pentru copilul dumneavoastra.

Animatoare „Cenusareasa” la petreceri pentru copii in Iasi doar pe : www.kids-mania.info