Baloane normale multicolore Iasi

Ei bine acest element nelipsit de la nicio petrecere si anume Baloanele, indragite atat de cei mici cat si de cei mari au aparut in ultima vreme intro sumedenie de variante care mai de care mai deosebite, mai colorate si sub diferite forme si dimensiuni.

Agentia kids mania iasi va pune la dispozitie o gama variata de baloane, baloane ce pot si umflate cu heliu sau pot fi personalizate sau pot fi pur si simplu umflate si lasate prin sala unde are loc evenimentul.

Baloane colorate Iasi

De asemenea aceste baloane sunt diferite marimi incepand de la 12 cm in diametru pana la 160 cm in diametru, bineinteles acestea din urma incadranduse in alta categorie si anume „baloane jumbo”.

Totodata tinem sa va mentionam ca baloanele pot fi aproape orice culoare… de la negru la galben, de la maro la albastru si tot asa mai departe.

Baloane petreceri copii Iasi

Dar pentru ca stim ca o imagine face cat o mie de cuvinte, mai jos am adaugat o scurta galerie foto, cu imagini de la unul din evenimentele noastre, pentru a va face o idee despre ceea ce putem oferi in materie de baloane.

Pentru toate detaliile referitoare la baloanele pe care le putem oferi accesati site-ul nostru oficial: www.kids-mania.info, pentru fotografii de la evenimente ne gasiti pe facebook: www.facebook.com/kidsmania.iasi, iar pentru intrebari va putem raspunde imediat la numarul de telefon 0744261004.