Baloane cu heliu – Sistem Karaoke – Balon jumbo – animatori petreceri copii Iasi

Sistem karaoke, baloane cu heliu, balon jumbo, animatori si animatoare petreceri pentru copii Iasi
Sistem karaoke, baloane cu heliu, balon jumbo, animatori si animatoare petreceri pentru copii Iasi

De curand echipa kids mania iasi ofera cateva noi accesorii pentru petrecerile organizate in cinstea copiilor, accesorii care va vor incanta cu siguranta invitatii si pe dumneavoastra in acelasi timp…

Asadar serviciile si accesoriile noi sunt urmatoarele:

  • Baloane cu heliu
  • Balon jumbo (balon cu diametrul 110 cm, iar la interior continand 70 de baloane mai mici)
  • Sistem pentru Karaoke ( orice copil isi doreste sa devina cantaret, sau macar o data sa cante la microfon, cu siguranta este un element indragit de orice invitat, atat de adulti cat si de catre prichindei)
  • Nou! Fotografii imprimate la minut facute de un fotograf profesionist ( imaginile au calitate fotografica)
  • Sistem pentru mini discoteca: masina de fum + sistem de lumini + baloane de sapun + microfoane

Sistem pentru karaoke + animatori si animatoare la petreceri pentru copii Iasi

Cu siguranta ati fost macar o data la o petrecere unde au avut loc concursuri de karaoke, cu siguranta v-ati distrat de minune, de aceea noi va oferim sansa de a va distra alaturi de animatorii nostri si de cei mici la o petrecere privata, organizata de echipa kids mania iasi, la restaurant, acasa, la gradinita sau in orice alta locatie.

Baloane cu heliu in Iasi

Firma kids mania iasi va ofera baloane umflate cu heliu, atat pentru petreceri private cat si pentru evenimente corporate, in numar nelimitat si in diferite forme. La petercerile pentru copii exista varianta de a inspira heliu si apoi sa cante la microfon, la sistemul de karaoke, cu siguranta va iesi o activitate in care toata lumea va fi amuzata la maxim.

Balon Jumbo Iasi

Baloanele Jumbo sunt, dupa cum am mentionat mai sus, baloane uriase ce contin la interior bombonele, confeti si alte baloane mai mici. Odata spart acest balon copii alearga care mai de care dupa baloane sau dupa bombonele, este unul din elementele cheie la orice petrecere pentru copii.

Animatori petreceri copii Iasi

Bineinteles de la orice petrecere privata nu poate lipsi cel mai important element si anume un animator profesionist, care ii va antrena pe toti invitatii, va face diferite jocuri amuzante, modelaj din baloane, face painting si alte activitati interactive.

Inchirieri animatori petreceri pentru copii Iasi + sistem Karaoke + baloane cu heliu + balon Jumbo

Daca va doriti o petrecere cu adevarat iesita din comun si de la care toti invitatii sa plece extenuati atunci este timpul sa apelati la echipa kids mania iasi. Ne puteti gasi pe site-ul oficial: www.kids-mania.info, la numarul de telefon 0744261004 sau pe pagina de facebook: www.facebook.com/kidsmania.iasi.