Oferta Preturi Baloane cu Heliu in Iasi

Firma baloane cu heliu in Iasi, desi specializarea noastra nu este umflarea baloanelor cu heliu, foarte multe persoane ne-au cerut acest tip de serviciu, fie ca este el de o amploare mai mare, gen deschideri de magazine, inaugurarea unui spatiu sau pur si simplu o petrecere privata.

baloane cu heliu iasi
baloane cu heliu iasi

Oferta de astfel de baloane sau figurine in Iasi nu este una tocmai larga, pentru ca nu sunt folosite uzual, dar agentia kids mania va poate oferi modele diferite, marimi diferite, cantitati diferite de baloane umflate cu heliu, indiferent de culori sau alte criterii de selectie. Bineinteles exista si varianta de baloane personalizate ( de exemplu un balon verde cu sigla firmei alb…) sau varianta de balon standard.

Pentru petrecerile de botez cele mai dese baloane sunt cele in forma de barza sau in forma de bebelus, iar in topul clasamentului urmeaza baloanele cu heliu in forma de Minnie si Mickey Mouse, cei drept sunt un pic mai micute dar la fel de dragute.

Cateodata un simplu balon, poate insemna mult pentru un copil sau pentru oricare invitat, daca se sparge intrun moment cand toata lumea este plictisita sau stiu eu alte momente mai putin active de la petrecerea dumneavoastra… Asadar un balon in plus oricat de select ar fi restaurantul sau spatiul comercial nu poate sa faca decat bine.

Detalii, preturi si oferte pe site-ul nostru oficial: www.kids-mania.info sau la nr de telefon 0744261004 / 0745937753