Inchirieri animatori la petreceri pentru copii in Vaslui Husi Barlad Galati Focsani

Animatori petreceri pentru copii Vaslui Barlad Tecuci Galati focsani Braila
Animatori petreceri pentru copii Vaslui Barlad Tecuci Galati focsani Braila

Agentia Kids Mania Iasi ofera animatori la petreceri pentru copii si organizeaza astfel de activitati acasa, la gradinita, la restaurant sau in orice alta locatie, de asemenea suntem dispusi sa oferim animatori si in diferite campanii organizate de institutiile publice din aceste localitati, precum si animatori hostess la diferite evenimente de promovare produse si servicii, deschideri magazine sau evenimente pentru copii.

Pentru petrecerile pentru copii oferim animatori si mascote imbracati in Mickey Mouse, Minnie Mouse, Piratul Jack, Peter Pan, Scufita Rosie, Tom si Jerry, Zana Tinkerbell, Printese din povesti, Alba Ca Zapada, Donald Duck si Daisy, plus o multime de alte personaje.

Accesorii petreceri pentru copii in judetele Vaslui si Galati

Totodata la acest tip de petreceri oferim ca si accesorii : decoratiuni din baloane, baloane cu heliu, modelaj din baloane, picturi pe fata, sistem de sonorizare, animatori, mascote, balon jumbo ideal pentru cumatrii si nunti, pinata, coifuri, fluiere, muzica, jocuri, dansuri etc.

Oferta este valabila pentru orasele din judetele Vaslui si Galati, incluzand orase sau localitati precum Tecuci, Barlad, Focsani si in orice alta locatie sau localitate.

Detalii pe site-ul oficial www.kids-mania.info sau mai multe fotografii pe pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/kidsmania.iasi.

Pentru contact telefonic: 0744261004 Chelaru Monica.