Inchirieri animatori si animatoare pentru petreceri de copii in Targu Neamt

Cum a inceput week-end-ul cum au inceput si petrecerile, iar cum petrecerile reusite sunt intotdeauna cele la care participa un animator sau o animatoare a echipei kids mania iasi, imbracata intro printesa sau intrun alt personaj, petrecerea organizata sambata in orasul Targu Neamt, cu ocazia aniversarii unei frumoase zi de nastere, ale unei deosebite fetite, a fost o petrecere iesita din comun.

Animatori petreceri Targu Neamt

Inchirieri animatori si animatoare petreceri pentru copii Targu Neamt
Inchirieri animatori si animatoare petreceri pentru copii Targu Neamt

Personajul preferat de fetita a fost o Printesa, un personaj din povesti venit special la petrecerea ei, pentru ai indemna la distractie. Dupa cum probabil va dati deja seama a fost o petrecere pe cinste, la care toata lumea s-a simtit bine.

Muzica, dansul si karaoke-ul alaturi de masina de baloane de sapun au fost elementele esentiale pentru o petrecere cu adevarat reusita. Toti copii au fost vedete la acea petrecere.

Firma animatori petreceri copii Targu Neamt: clown, printese, zane, mascote, Minnie Mouse, Mickey Mouse…

Agentia kids mania iasi ofera animatori la petreceri pentru copii in Targu Neamt. Oferta noastra de animatoare si animatori este una variata, oferind de la Mascotele Mickey si Minnie Mouse, Tom si Jerry, Donald si Deisy, printese, zane, Zana Tinkerbell, Peter Pan, Pirati, clowni etc…

Daca vreti si dumneavoastra sa organizati o petrecere pentru copii chiar in orasul in care va aflati, atunci gasiti toate detaliile pe site-ul oficial: www.kids-mania.info, iar pentru mai multe fotografii puteti accesa pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/kidsmania.iasi. Numar de telefon: 0744261004 Chelaru Monica.