Animatori petreceri copii Tomesti Iasi

Animatori Petreceri copii Tomesti
Animatori Petreceri copii Tomesti

Probabil nu foarte multe persoane din Tomesti sau din imprejurimi au aflat faptul ca pot organiza o petrecere deosebita chiar la ei acasa, la curte sau apartament sau la un restaurant / pizzerie.

Ei bine pentru a ajunge informatia la cat mai multe persoane ne-am gandit sa facem aceasta pagina in care sa va prezentam serviciile noastre si avantajele pe care le-ati avea alegandune pe noi. Asadar in continuare as vrea sa mentionez cel mai mare avantaj al firmei noastre: NE DEPLASAM IN LOCATIA ALEASA DE CLIENT, apoi avem o gama foarte variata de costume, oferim sistem de sonorizare, cu alte cuvinte nu va mai bateti capul dumneavoastra sa cautati boxe, muzica si alte accesorii, veniti doar cu sarbatoritul, invitatii, mancarea daca este cazul si tortul, in rest de distractie ne ocupam noi.

Petreceri copii Tomesti

Totodata la petreceri venim cu o masina de baloane / bule de sapun (unul dintre cele apreciate accesorii de la o petrecere pentru copii), masina de fum, baloane normale sau umflate cu heliu, baloane jumbo, muzica, dansuri, artificii, confeti, modelaj din baloane, face painting sau picturi pe fata, invitatii personalizate plus alte suprize.

Contact animatori copii Tomesti

Pentru oferta noastra completa vizitati site-ul oficial: www.kids-mania.info, pentru mai multe fotografii de la petreceri puteti intra pe fagina noastra de facebook: facebook.com/kidsmania.iasi, iar pentru un contact rapid puteti suna la unul din urmatoarele numere de telefon: 0744261004 sau 0745937753.