Animatori petreceri pentru copii Suceava, Radauti, Milisauti

Animatori petreceri pentru copii Tom si Jerry in Suceava Radauti
Animatori petreceri pentru copii Tom si Jerry in Suceava Radauti

Recent am fost invitati la o petrecere pentru copii in judetul Suceava, mai exact in localitatea Milisauti, localitate situata langa orasul Radauti.

Dupa un lung drum de la Iasi pana la destinatie animatorii nostri erau gata sa inceapa distractia, bineinteles pe muzica special aleasa, si-au facut aparitia nimeni altii decat Tom si Jerry, personaje foarte indragite atat de copii cat si de adultii prezenti la acea petrecere.

Tom si Jerry Mascote in Suceava

Odata cu mascotele de pe micile ecrane am adus si masina de fum, masina de baloane de sapun, modelaj din baloane, picturi pe fata, baloane decorative si multe alte surprize pentru cei mici si pentru cei mari totodata.

Dupa 2 ore de dansuri, jocuri si alte activitati destul de solicitante pentru animatori dar mai ales pentru copilasi, toti invitatii erau sleiti de puteri si era bine meritata o pauza pana la urmatoarea petrecere cu animatorii kids mania iasi.

Contact Oferte Preturi Animatori petreceri pentru copii in judetul Suceava

Daca si dumneavoastra va doriti o altfel de petrecere pentru copilul dumneavoastra atunci este timpul sa apelati la o echipa de profesionisti, care va vor organiza pana in cele mai mici detalii petrecerea, iar bonus veti primi un dvd cu fotografii din timpul evenimentului. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul oficial: www.kids-mania.info sau sa sunati la numarul de telefon: 0744261004.