Oferte animatori petreceri pentru copii Neamt si Piatra Neamt

In minunatele orase Piatra Neamt si Targu Neamt am fost invitati la diferite evenimente fie

Animatori si hostess la petreceri pentru copii in judetul Neamt
Animatori si hostess la petreceri pentru copii in judetul Neamt

ca erau organizate de institutii publice sau de persoane fizice, fie ca actiunile s-au desfasurat la restaurant, la gradinita, acasa sau pe strada, orice persoana cu care ne-am intalnit a dorit sa faca poze cu unul din animatorii echipei kids mania.

Asadar in Judetul Neamt am fost invitati cu Mickey si Minnie Mouse, clowni si printese, dar nu trebuie sa uitam de Superman, Peter Pan, Batman sau alte zane si ele de altfel prezente la diferite evenimente.

Mascotele si animatorii sunt ideal pentru diferite campanii de promovare, politica sau de produse si servicii, deschideri de magazine, hostess la botezuri, nunti, petreceri, petreceri pentru copii in Neamt, animatori la gradinite, restaurante si in orice alta locatie.

Mickey si Minnie Mouse, Zane, Printese, Clowni, Pirati, Tom si Jerry, Donald Duck si Daisy, Animatori si hostess la petreceri in Neamt si Piatra Neamt

Alaturi de personajele mentionate mai sus mai oferim si balon jumbo, masina de baloane de sapun, masina de fum, face painting, modelaj din baloane, baloane decorative, pinata, baloane cu heliu, mascote animatori ca la Disneyland, toate astea chiar in orasul dumneavoastra si in locatia aleasa, oricare ar fi aceasta.

Mai multe detalii pe site-ul oficial : www.kids-mania.info sau la nr de telefon 0744261004.