Inchirieri Animatoare petreceri copii Minnie Mouse – Vaslui

Animatori petreceri copii Vaslui
Animatori petreceri copii Vaslui

Echipa kids mania iasi ofera animatori si animatoare la petreceri pentru copii in orasul si in judetul Vaslui. Indiferent ca organizati o simpla petrecere aniversa sau este vorba de o petrecere mai mare unde aveti nevoie sa fie un animator care sa se ocupe de distractia celor mici in timp ce dumneavoastra discutati sau faceti treburi mai importante, un animator profesionist face diferenta.

Mickey Mouse Vaslui

Putem oferi mascotele de la Disneyland Paris: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy, Tom si Jerry, animatoare imbracate in printesa, zana Tinkerbell, pirati, Peter Pan plus o multime de alte persoanje indragite atat de cei mici cat si de de adulti, chiar la dumneavoastra in oras, in Vaslui.

Animatori copii Vaslui

Daca va doriti o petrecere organizata de la A la Z, atunci este timpul sa apelati la serviciile echipei kids mania iasi, oferim baloane decorative, baloane cu heliu, modelaj din baloane, face painting, baloane de sapun, masina de fum, artificii, confeti etc..

Detalii pe site-ul oficial: www.kids-mania.info, la numarul de telefon: 0744261004 sau pentru mai multe fotografii puteti accesa pagina noastra de facebook: www.facebook.com/kidsmania.iasi.