Animatoare clownita si mascota Mickey Mouse in Botosani

Iata ca dupa o lunga perioada in care nu am mai scris nimic pe blog, in sfarsit postam un eveniment deosebit de important pentru noi… A fost pentru prima data cand noul nostru costum de „clownita” a fost pe scena…

Nu ati auzit inca?

clownita animatoare iasi suceava bacau neamt vaslui
clownita animatoare iasi suceava bacau neamt vaslui

Da noi cei de la kids mania iasi oferim de o perioada scurta de timp un nou costum de animator: clownita. Bineinteles acest nou personaj este foarte indragit atat de fetite cat si de baietei. Mereu pusa pe dansuri si jocuri clownita noastra organizeaza petreceri de neuitat atat pentru copii cat si pentru parinti.

Jocurile si accesoriile cu care venim la petrecere impreuna cu fotograful care inevitabil va surprinde toate momentele hazlii, duc la un succes total.

Contact clownita Iasi Botosani Vaslui Suceava Bacau Neamt…

Daca vreti si dumneavoastra o animatoare clownita, nu mai ezitati, intrati pe site-ul oficial: www.kids-mania.info sau pe www.facebook.com/kidsmania.iasi, unde veti gasi mai multe fotografii si mai multe oferte de servicii, iar ca un contact rapid puteti intra trimite un e-mail la adresa: kids.mania@ymail.com sau la telefon 0744261004.